Ha az emberek, a fejlődés és a civilizáció iránt érzett gyűlöleted annyira erőteljes, annyira kényszerítő hogy az egyetlen választásod a világellenes, pusztító hadjárat, először is szükséged van egy államra. A vagyonszerzés politikai módszere nélkül, a legális kényszer és rablás eszköze híján szinte lehetetlen kárt tenned nagy számú embertömeg életében és tulajdonában, hiszen terveink megvalósításához pénzre van szükségünk, piaci környezetben pedig a pénzszerzés egyetlen módja az értékteremtés mások számára. Egy államon keresztül hozzáférésünk nyílik az áldozatunk által megtermelt vagyonhoz, nem beszélve arról, mennyivel csodálatosabb a civilizációt saját pénzén keresztül elpusztítani.

Manapság egyszerű a vagyonszerzés politikai módszeréhez férni a világ bármely táján, mivel az emberek döntő többsége könyörög azért, hogy uralják. Hogy miért, arról legyen elég annyi, hogy nem te vagy az első, akik a világ pusztulását kívánja, és elődeid mesterien felépítettek egy olyan társadalmi rendszert, ahol a gyermekeket másfél évtizeden át hozzászoktatják a hatalomnak való alárendeltség és elnyomottság környezetéhez. Az elején még próbálják visszakapni szabad gyermekkorukat, de mivel mindenki, aki segíthetne rajtuk abban a hitben él, hogy ez jó nekik, ebből majd tanulnak, és egyenesen megtámadja őket, ha segítséget kérnek szabadulásukhoz, hamar megadják magukat a hatalom lélekpusztító gépezetének. Manapság az egyetlen dolgod elhitetni az összezúzott, vak lelkekkel, hogy bizony te  vagy az, aki a legjobban fog uralkodni felettük, és máris örvendenek, amikor azt mondod: ha te nyomod el és rabolod ki őket, kész mennyország lesz az élet.

Attól sem kell félned, hogy valaki más, hozzád hasonló személy fogja megkaparintani az államhatalmat. Elég bíznod gyűlöleted mélységében és kiapadhatatlanságában, melyből erőt meríthetsz, és legyőzhetsz mindenkit, aki kevésbé vérszomjas, mint te. Egy “jó” ember számára igen nehéz politikai sikereket elérni, hiszen őszintesége és integritása nem fogja hagyni, hogy a legvadabb hazugságokat kínálja áldozatai számára, természete pedig önkéntelenül visszakozni fog attól, hogy lendülettel meneteljen a kényszerítő hatalom birtoklása felé, hiszen nem akar ő mindenképpen káoszt, és kétkedés vagy személyes válság kíséri útján.

Olvasd el ezt is:  Az igazság az Olimpiáról

11752624_930257727032541_6617635616771403957_n

Ha egyszer sikeresen megkaparintottad az állam gépezetét, a kínzás és pusztítás végtelen tárháza nyílik meg a szemed előtt. A siker kulcsa a propaganda. Ha képes vagy elhitetni áldozatoddal, hogy őrült, rabló és vérszomjas gazdasági tombolásod az ő céljukat szolgálja, állva fogják tapsolni saját kivégzésüket. Könyörögni fognak azért, hogy államosítsd a kulcsfontosságú intézményeket, majd még tovább könyörögnek, hogy rabolj el tőlük többet és többet, hogy minden közgazdasági törvény ellenére hatékonyan működjenek azok az intézmények. Élvezet ilyenkor nézni, hogyan támadnak csoportosan bárkire, aki azt merészeli mondani, hogy talán nem az államhatalom kiterjesztése a legjobb út. Minél több ember pusztul bele az államilag fenntartott kórházak természetszerűen gyilkos praxisába, és minél nagyobb lesz a fiatalság elbutulása, a nép annál inkább kérni fogja ezen intézmények pénzügyi támogatását – és mintha a hóhérnak adnák át utolsó filléreiket a lefejezés előtt – akár fel is lázadnak ahhoz, hogy növeljük a pusztító gépezetek hatékonyságát.

Csodálatos faj az ember, és elgondolkodtató, hogyan volt képes túlélni hosszú évezredekig. A válasz, én úgy találtam, abban rejlik, hogy mindig van valaki, aki nem kíván hatalmat önmaga fölé. Az ilyen emberek hangját minden erővel el kell nyomni. Lehetséges aktívan, erőszakkal vagy fenyegetéssel, de sokkal jobb, ha képesek vagyunk a politikai módszeren keresztül olyan társadalmi közeget létrehozni, ahol az alattvalók kegyetlenül megtámadják azt, aki szabadságot akar. Ezt elérni úgy nagyon egyszerű, ha elegendő ember életét teszed közvetlenül az államtól függővé. Elmondom, ezt hogyan kell.

Szabadpiaci környezetben általában azok keresnek a legtöbbet, akik a legintelligensebbek, ők képesek olyan munkát vállalni, ami hatalmas hozzáértést igényel, és hatalmas értéket hoz létre a társadalom számára. Ők a legnagyobb vállalkozók, feltalálók, művészek, akik alapvetően meghatározzák a civilizáció fejlettségét, akik kitartó munkával és kiapadhatatlan energiával dolgoznak, ha nem is másért, hanem saját önérdekükért, mivel a társadalom hatalmas vagyonnal jutalmazza munkájukat. Amit tenned kell az az, hogy elkobzod ezen emberek vagyonát és aztán azt elosztod a kevésbé intelligens csoport tagjainak. Elveszed a legintelligensebb pár százaléktól és odaadod a legkevésbé intelligens húsz, harminc, negyven százaléknak valamilyen formában. Ha igazán biztosra akarsz menni, tedd lehetetlenné, hogy a kevésbé áldottak dolgozhassanak. Vezess be minimálbért, hogy kikényszerítsd a legalsó réteget a munkaerőpiacról, tedd igen nehézzé a vállalkozást mindenfélre regulációkkal meg engedélykötelességekkel, kényszerítsd őket hogy fizessenek havi ötven-hatvanezret, amiből persze munkát is tudnának adni valakinek.

Olvasd el ezt is:  A zöld mozgalom anatómiája

Mind rövidtávon, mind hosszútávon ez hatalmas nyereség. Mivel a legkevésbé intelligens csoportot teszed államfüggővé, nekik lesz a legnehezebb elmagyarázni, hogy állam nélkül sokkal jobb lenne a világ, mivel ők csak annyit látnak, hogy az államtól kapják a megélhetésüket. Ők általában jóval erőszakosabbak is, mivel az agyban a racionális gondolkodásért felelős központ vágja el az erőszakos impulzusokat, mely náluk sokkal gyengébben funkcionál. Hitesd el velük, hogy nyomoruk forrása az, hogy másoknak van vagyona, és az egyetlen gyógyír a szegénységre az erőszak; érd el, hogy szabad munka helyett azt követeljék, rabolj nekik és oszd el a zsákmányt közöttük.

Hosszútávon még gyönyörűbb a helyzet, mert meggátolod azt, hogy az intelligens társadalmi csoport hozzon létre utódokat, egyre magasabb adókat vetsz ki rájuk, a felső- és középosztályra, míg nagy mértékben fizeted az ő pénzükből azt, hogy az alsóbb rétegek szaporodjanak. Így szinte bebiztosítod a hatalmi réteg jövőjét, hiszen nem azok a genetikai jellemvonások fognak terjedni, amik szabadságot kívánnának, és lefektetnék a civilizáció alapját.

1460656198048

Ne felejtsd el lefegyverezni a lakosságot. Hitesd el velük, hogy bizony a kárukra válna, ha megvédhetnék magukat, a fegyverek meg veszélyes tárgyak, amik arra késztetik az embereket, hogy gyilkoljanak. Amikor valaki rámutat arra, hogy fegyvertilalom ellenére az emberek továbbra is gyilkolják egymást, csak épp más eszközökkel, mint az Egyesült Királyságban, vagy arra, hogy sokkal nagyobb a gyilkossági ráta ott, ahol fegyvertilalom van, mint Chicagoban, hozakodj elő olyan statisztikákkal, amibe ügyesen beleszövöd a fegyverrel elkövetett öngyilkosságokat, önvédelmet vagy véletlen sérüléseket, és a többség nem fog utánanézni.

Olvasd el ezt is:  A libertárius hitvallás

Végül pedig ne felejtsd el a központi bank használatát, amivel kedvedre nyomtathatsz pénzt és oszthatod el a szerinted méltóak között. Ez számos elbűvölő következménnyel jár: ha elég pénzt nyomtatsz, azzal inflációt gerjesztesz, amivel passzívan csökkented az alattvalóid által birtokolt pénz értékét. Gyakorlatilag ki tudod rabolni őket egy egyszerű nyomtató segítségével. Aztán pedig pénzelheted vele a fentebb említett jóléti szolgáltatásokat, vagy háborúkat indíthatsz, és besorozhatod alattvalóid gyermekeit valami öngyilkos hadjáratba. A központi bank a történelem során nagyon hatásosnak bizonyult abban is, hogy lufikat hozzon létre a piacon, és ha elég pénzt nyomtatsz és osztasz ki, elég erőforrást csoportosítasz át a gazdaság olyan részeibe, ahol nincsen rájuk szükség, pár hónapon vagy éven belül sikeresen létrehozhatsz egy hatalmas recessziót, amiben próbálja rendbehozni önmagát a rendszer, és emberek tízezrei veszítik el a munkájukat. Ezt az egészed add el valahogy úgy, hogy “csökken az alapkamat, és ez jó, hiszen sokan hitelt vesznek majd fel és fejlődik a gazdaság,” majd fogd az eredményt a kapitalizmusra, a multikra vagy a politikai ellenségedre.

Ha követed az utasításokat, csak hátra kell dőlnöd, és nézned, ahogy az uralmad alatt álló világ szépen elpusztul. Az intelligensebb réteg nem fog többé szaporodni, hiszen felelős emberek, és nem akarnak bizonytalan körülmények között gyermeket vállalni, ahol az állam elveszi jövedelmük 70%-át és bármikor összeomolhat a gazdaság, így lassan visszahúzódik és megszűnik az a réteg, ami szabadságért küzdene és előre lendítené a világot, míg egyre csak növekszik az az osztály, aki államhatalmat akar, “ingyen” javakat és segélyt.  Csak lazíts, bonts egy pezsgőt, és mosolyogva figyeld, ahogyan az egykor dicső civilizáció felfalja önmagát.

 Ide kattintva támogathatod az oldal fenntartását.